Денес е светски ден на штедењето

По повод Светскиот ден на штедењето, 31 Октомври, во Стопанската комора на Македонија седница ќе одржи Здружението на банкарство.

Evra-i-denari-16-650x396

На седницата ќе им бидат доделени признанија на најдобрите службеници во банките и штедилниците за постигнати особени резултати во вршењето на работните задачи во 2015-та година.

Поканети се гувернерот на НБРМ Димитар Богов, министерот за финансии Кирил Миноски и високи претставници од други финансиски институции, соработници на Здружението.

Ознаки: 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.