Три признанија за најдобар шалтерски работник за Охридска банка

Вработени од Охридска банка Сосиете Женерал на Светскиот ден на штедењето добија признанија за постигнати особени резултати во вршењето на работните задачи во доменот на работењето со населението за 2015 година.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

За најдобар шалтерски работник Стопанската комора на Македонија им врачи признанија на Билјана Завојчева од експозитурата во Охрид, Весна Соларска Ангеловска од експозитурата во Куманово и Ана Попова од Централната експозитура во Скопје.

– Грижата за нашите клиенти и навременото одговорање на нивните потреби остануваат во фокусот на нашето работење. Охридска банка Сосиете Женерал ќе продолжи да делува во оваа насока, да биде во постојана комуникација со клиентите, нудејќи услуги кои ќе им го олеснат секојдневието, додека посветеноста, грижата и професионалниот однос ќе бидат основните атрибути по кои Охридска банка Сосиете Женерал ќе биде препознатлива и препорачана, изјави Катерина Јанковиќ, раководител на Дирекцијата Продажна мрежа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.