Стопанска банка во петок со работно време до 17 часот, во сабота нема да работи

Поради надградба на информацискиот систем филијалите на Стопанска банка АД Скопје утре ќе работи до 17 часот, а во сабота нема да работат.

stb

Како што соопштуваат од Банката, во овој период нема да се реализираат трансакции преку i-bank услугите: e-banking, m-banking и phone-banking.

На располагање остануваат банкоматите на Банката и терминалите во трговската мрежа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.