Нов кеш кредит за физички лица со фиксна каматна стапка

Кеш кредит за физички лица со стабилна и гарантирана каматна стапка за целото времетраење на кредитот од денеска го воведе во своето кредитно портфолио Охридска банка Сосиете женерал.

пари-евра

Како што соопштуваат новиот НАЈ НАЈ кеш-кредит нуди три можности за фиксни каматни стапки, со различни промотивни каматни стапки за првите периоди на кредитот. Првата опција подразбира промотивно намалена каматна стапка од 5,75 отсто за првите 12 месеци и фиксна каматна стапка од 8,45 % од 13. до 95. месец, втората опција подразбира промотивно намалена каматна стапка од 6,10 % за првите 24 месеци и фиксна каматна стапка од 8,25 % од 25. до 95. месец и третата опција подразбира промотивно намалена каматна стапка од 6,45 % за првите 48 месеци и фиксна каматна стапка од 7,75 % од 49. до 95. месец.

Каматните стапки се валидни со вклучување на кредитно животно осигурување со осигурителна премија од 0,85 % годишно од износот на кредитот.

– Оваа понуда е резултат на длабинските истражувања кои ги спроведовме на пазарот и на нашите вештини да развиеме ваков вид производ. Со оваа уникатна понуда, клиентите уште од самиот почеток го знаат точниот износ на нивната месечна рата за целиот период на отплата и можат безгрижно да го планираат остварувањето на своите желби и потреби, вели Стефан Туати, член на Управниот одбор на Охридска банка Сосиете Женерал.

Дополнително, сите нови клиенти, кои ќе ги рефинансираат своите долгови со НАЈ НАЈ кеш-кредитот во Охридска банка Сосиете Женерал, добиваат дополнителни придобивки, како: без административен трошок и трошок за апликација, без трошок за дебитна картичка за првата година и без трошоци за услугите МОЈА БАНКА ‒ Мобилно банкарство, е-банкарство и СМС-известувања за период од 6 месеци.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.