10-та регионална конференција за катастар и инфраструктура на просторни податоци

Неколку годишнини прославува денеска Агенцијата за катастар на недвижности на Република Македонија.

vfrdnjsfc-640x330

Во Музејот на македонската борба се одржува 10-та регионална конференција за катастар и инфраструктура на просторни податоци чиј домаќин е агенцијата.

Од гостувањето на директорот Трпески во вестите на ТВ Нова:

Comments are closed.