(ВИДЕО) Топ 10 најсекси политичарки во светот

Погледнете ги најзгодните топ 10 политичарки во светот. Во иднина не била лоша идеја и кај нас да има вакви политичарки, граѓаните би имале причина плус да гледаат собраниски канал или вести.

Comments are closed.