Погледнете ја неверојатната способност на Шаолин монасите

Шаолините се претпознатливи по нивните неверојатни вештини кои се составени од различни традиционални кинески боречки вештини и wushu техники. Нивната боречка вештина е комбинирана повеќе од 900 форми боречки вештини, придобивката од вежбањето на Кунг Фу со сите негови форми и техники е тоа што им овозможува снага, издржливост, мускулатура, дисциплина и самодоверба. Во продолжение погледнето го ова видео од нивните напорни тренинзи.

Comments are closed.