(ВИДЕО) Краток филм за стравот од приоѓање на девојка

Се до извесно време најголем страв за машките бил соочување со непријателот на бојно поле лице в лице. Дали некој ќе му ја расцепи главата со камен, дали некој ќе му ја исече главата со меч или пак ќе добие куршум во чело, соочување со смртта било секојдневие за машкото. За повеќето машки денес тоа е приоѓањето на привлечна девојка. За да биде уште по морничаво ретко која девојка ја презема одговорноста прва да пријде и да започне разговор, така што цела одговорност е на машкото. Тој мора да пријде ако сака да му се случи романса.

Еве еден краток филм кој покажува колку стравот од приоѓање е апсурден.

Ознаки: 

Comments are closed.