(ВИДЕО) Има 6 години, роден е без раце, а сепак ужива да плива

Инспиративна сторија од Босна. Се работи за малиот Исмаил од Зеница. Има 6 години и е роден без раце, но сепак ужива да плива. Само за кратко време успеал да го надмине стравот од пливање со помош на неговиот тренер којшто е и основач на пливачкиот клуб „Spid“ кадешто членуваат деца со пречки во развој. Само вакви примери да слушаме од нашите простори

Comments are closed.