“Газпром„ изгради 1.120 км гасовод “Моќ на Сибир„

388831_size2

Руската компанија за гас “Газпром” веќе изградила 1.120 километри гасовод “Моќ на Сибир”, рече Алексей Милер, генерален директор на компанијата.

Ознаки: 

Comments are closed.