Дневен извештај од светските берзи за 06.11.2017

globe-and-graphs-blue-stock-footage-010728533_prevstill

Берзите индекси се зголемија во петокот, додека цената на суровата нафта се зголеми за време на азиската трговија, а цените на златото паднаа. Доларот зајакна во однос на швајцарскиот франк, британската фунта, австралискиот долар и јапонскиот јен, додека слабее во однос на еврото.

 

S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.