Дневен извештај од светските берзи 13.11.2017

486169251

Берзанските индекси паднаа во петокот, додека цените на златото забележаа раст, исто така и нафтата имаше рекорден минатата недела.

Dax30 падна во петокот (-0,42%), затворајќи на 13127 поени. Добитник е Дојче банк (+ 3,14%) и Адидас (+ 3,13%).

Ознаки: 

Comments are closed.