Дневен извештај од светските берзи за 14.11.2017

1-xR4m0oOKz_jRgQU4Oge53g

Берзата во САД во понеделникот забележа раст, додека цените на суровата нафта и злато паднаа за време на вчерашниот трговски ден.

Ознаки: 

Comments are closed.