„Агрокор“ со позитивни резултати во работењето во првте 9 месеци

agrokor-2-za-ekonomsku

Во првите девет месеци сите сектори на Агрокор оствариле добивка од камати, даноци и амортизација (EBITDA), покажува редовениот месечен извештај за вонредното управување на Групацијата, во кој се наведува дека продолжувањето на процесот на преструктуирање доведува до понатамошни подобрувања во целокупната состојба на групата.

 

Ознаки: 

Comments are closed.