Стручњаците од Wall Street ќе добијат 10% повеќе бонус

download

Бонусите за финансиските експерти на Вол Стрит оваа година би можеле да се искачат за 10 отсто, се вели во извештајот на Johnson Associates, кој ги објавува Ројтерс. .

Тоа би биле првите значителни бонусни скокови од 2013 година. Сепак, инвестициските банкари може да добијат до 20 проценти повеќе бонуси, се вели во анализата.

Ознаки: 

Comments are closed.