Кога би трошел по еден милион дневно Бил Гејтс би го потрошил своето богатство за 245 години

images (4)

Ако Бил Гејтс би бил  држава – ќе биде 37-та најбогата нација во светот.

Со нето вредност од 89 милијарди долари, основачот на Мајкрософт Бил Гејтс е еден од најбогатите луѓе во светот.

Ознаки: 

Comments are closed.