„Volkswagen“ ја зголеми среднорочната проценка за растот на приходите и профитот

vw_news_generic_2340x920_desktop
Германската автомобилска компанија Volkswagen (VW) ја зголеми среднорочната прогноза за приходите и профитот на групата.

Германската автомобилска компанија Фолксваген (VW) ја зголеми среднорочната прогноза за приходите и профитот на групата поради закрепнувањето на продажбата на пазарите во Бразил и Русија и зголемената побарувачка за спортски автомобили на VW.

Ознаки: 

Comments are closed.