Работниците на „Amazon“ во Германија и Италија штрајкуваат

download (7)

Работниците на “Амазон” во Германија и Италија повикаа на штрајк да привлечат внимание кон нивните услови за работа на “црниот петок”, ден на огромни попусти на кои пристигнува рекорден број нарачки од целиот свет.

Ознаки: 

Comments are closed.