Дневен извештај од светските берзи за 27.11.2017

1

Пазарот на акции во САД се зголеми во петокот, додека цените на златото и суровата нафта паѓаа.

Кога станува збор за девизниот пазар, американскиот долар ослабна во однос на јапонскиот јен, додека еврото се зајакна во однос на британската фунта, а австралискиот долар ослабе во однос на американската валута.

Ознаки: 

Comments are closed.