Ethereum достигна нов рекорд од 420 долари

iStock-696221484

По големиот пораст на вредноста на оваа криптовалута во четвртокот, Ethereum го прескокна психолошки значајниот праг од 400 долари, поставувајќи нова рекордна вредност од 420 долари.

И покрај стагнацијата на пазарот предизвикана од веста за грабежот на хакирањето на Parity во кој се украдени криптовалути во вредност од околу 280 милиони долари, втората најпопуларна криптовалута делува појако од било кога

Ознаки: 

Comments are closed.