Осигурителната компанија “Allianz” купува удел во француската “Euler Hermesu” за 1,85 милијарди

Top_Insurance2014_3

Најголемата германска осигурителна компанија, Алијанц, објави дека планира да ги купи останатите акции на француската кредитна компанија Ојлер Хермес за 1,85 милијарди евра.

Ознаки: 

Comments are closed.