Дневен извештај од светските берзи за 29.11.2017

sensex_NSE_BSE_Stocks_Stock_market_Asian_market1-770x433

Берзанските индекси се зголемија во вторникот. Цената на златото се зголеми малку, додека цената на суровата нафта опадна.

S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.