Швајцарскиот Namics ќе вработи уште 100 инжинери во 2018

Mjc1NzQ0NQ

По повод тригодишниот бизнис во Србија, водечката швајцарска софтверска компанија Намикс најави продолжување на спроведувањето на деловната стратегија за вработување на околу 100 српски софтверски инженери до 2019 година.

Јане Келер, новиот директор на канцеларијата Намикс во Белград, истакнува дека следната година ќе се нагласи вработување на софтверски инженери кои работат во технологијата “Јава”, како и на проширувањето на “dot net” тимот.

Comments are closed.