Дневен извештај од светските берзи за 01.12.2017

economy stock

Берзанските индекси се зголемија во четвртокот. За време на азиските тргувања, цените на златото се зголемија малку, додека цените на суровата нафта, исто така, по поволната наклонетост на ОПЕК исто така забележаа раст.

Берзанските индекси се зголемија во четвртокот. Дау Џонс додаде 331 поен. На S & P500 се зголеми за 0,82% и затворен на 2647,58 поени. На крајот на азиската сесија, фјучерсите за овој индекс (предмет на тргување на MT4 платформата) забележаа пад од 0,16%. Од почетокот на годината, индексот порасна за 18,26%.

Comments are closed.