Дневен извештај од светските за 06.12.2017

bull-bear-chart

Берзанските индекси паднаа во вторникот, како и цената на суровата нафта, додека цената на златото забележа раст. Немаше сериозна промена на девизниот пазар, додека на дигиталниот пазар, цената на биткоинот достигна нов рекорд од 12,330 долари.

S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.