ОТП банката ја купи Војводинска банка

pic_22551

Завршена e финансиска трансакција за набавка на Војвоѓанска банка од ОТП банка Србија.

ОТП банка Србија и Националната банка на Грција (НБГ) денеска ја затвориа финансиската трансакција, со што успешно ја завршија купувањето на Војвоѓанска банка, управувана од Грците.

Ознаки: 

Comments are closed.