Дневен извештај од светските берзи 15.12.2017

1

Берзанските индекси паднаа во четвртокот, додека цените на златото и суровата нафта се во пораст. Кога станува збор за биткоинот, оваа валута расте за разлика од другите криптони кои се во опаѓање.

Ознаки: 

Comments are closed.