Биткоинот достигна вредност од 20.000 долари

DNn8aDsXUAIsC3f

Вредноста на биткоинот надмина 20.000 долари, што е двојно поголемо од крајот на ноември кога достигна 10.000 долари.

 
И покрај бројните падови, биткоинот изненадувачки се опоравува секој пат, што го подели мислењето на голем број економски стручњаци.

 

Ознаки: 

Comments are closed.