Дневен извештај од светските берзи 18.12.2017

Stock-market-chart-1000x667

Берзанските индекси се зголемија во петокот. За време на азиското тргување, цената на суровата нафта опадна, додека цените на златото забележаа раст.

 

S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.