Дневен извештај од светските берзи за 19.12.2017

getty-stock-market-data_large

Американската берза во понеделникот забележа раст. Во текот на азиската трговија, се зголемија цените на суровата нафта и златото.
S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.