Дневен извештај од светските берзи 20.12.2017

 

getty-stock-market-data_large

Пазарот на акции во САД беше намален во вторникот. Во текот на азиската трговија, се зголемија цените на суровата нафта и златото.
S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.