Дневен извештај од светските берзи за 21.12.2017

images (20)

 

Индексите на акциите во среда се лизгаа малку. Цената на златото малку се намали за време на азиската трговија, додека цените на суровата нафта се во пораст.
S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.