Дневен извештај од светските берзи за 22.12.2017

bull-bear-chart

Берзанските индекси се зголемија во четвртокот. Цените на златото се зголемија малку за време на азиската трговија, додека цените на суровата нафта паѓаат.
S & P500

 

Ознаки: 

Comments are closed.