Морган Стенли: Биткоинот може да падне на 0

b80d7ddd03df5e7a7fdd0f4f2f3b7d0f_XL

Вредноста на биткоинот може да биде буквално нула, банкарите  на Морган Стенли предупредуваат. Како што истакнуваат, оваа крипто валута  не се препознава како конкурент на доларот.

 
Ако не се прифати овој начин на плаќање, тогаш вредноста може да биде 0, рече аналитичарот на Морган Џејмс Фукет, мислејќи на онлајн трговците на мало.

Ознаки: 

Comments are closed.