Дневен извештај од светските берзи 28.12.2017

timing-stock-market

 

Американскиот пазар на акции забележа раст во петокот. За време на азиската трговија, цените на суровата нафта и златото се зголемија.
S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.