“Lufthanza” фаворит за превземање на “Alitalije”

av1-630x289

Германската авиокомпанија “Луфтханза” е фаворит за преземање на италијанската “Алиталија”, која е во финансиски тешкотии, пишува италијанскиот весник “Коридори на Сера”.

Ознаки: 

Comments are closed.