„Uber“ го продава стартапот „Fair.com“

download

Откако Убер ја потврди затворањето на својот бизнис за лизинг, “Exchange Leasing“”, Волстри Журнал објави дека компанијата сега официјално го продаде и стартапот “Fair.com”.

Убер” во септември објави дека ќе ја затвори “Exchange Leasing”, подружница на “Делавере”, која продава автомобили за изнајмување на возила за изнајмување

 

Ознаки: 

Comments are closed.