Дневен извештај од светските берзи за 29.12.2017

timing-stock-marketАмериканската берза забележа раст во четвртокот, додека цените на златото и суровата нафта се зголемија за време на азиската трговија.
S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.