Дневен извештај од светските берзи за 03.01.2018

1_xR4m0oOKz_jRgQU4Oge53g

Берзанските индекси се зголемија во вторникот. За време на азиското тргување, цените на златото и суровата нафта забележаа пад. Американскиот долар ослабе во однос на фунтата и австралискиот долар, додека се зајакна во однос на јапонскиот јен и европската валута. Цената на битката продолжи да се опорави по острата пред-несреќа.
Dax30

Ознаки: 

Comments are closed.