Дневен извештај од светските берзи 09.01.2018

timing-stock-market

Берзите индекси се зголемија во голема мера во понеделникот. Цените на нафтата стагнираат додека цената на златото се зголемува.
S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.