Дневен извештај од светските берзи за 12.01.2018

509615012

Берзанските индекси се зголемија во четврток и повторно достигнаа историски издигнувања. Цената на златото е во пораст за време на азиската трговија, додека цените на суровата нафта забележаа мал пад.
S & P500

 

Ознаки: 

Comments are closed.