Дневен извештај од светските берзи за 16.01.2018

Stock-Charts-2

Вчера немаше тргување на Њујоршката берза. Берзанските индекси се зголемија во петок и повторно достигнаа историски издигнувања. За време на трговијата во Азија, цените на суровата нафта бележат благ пораст, додека цените на златото се во опаѓање.
S & P500

 

Ознаки: 

Comments are closed.