Дневен извештај од светските берзи за 17.01.2018

what-is-the-stock-market-1024x321

Пазарот на акции во САД беше намален во вторникот. Цената на златото ослабе за време на азиската трговија, додека цената на суровата нафта исто така  ослабе.
S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.