Дневен извештај од светските берзи за 18.01.2018

what-is-the-stock-market-1024x321

Берзанските индекси се зголемија во средата и повторно достигнаа историски максимум.

Цената на златото падна малку, додека цената на суровата нафта е зголемена.

Ознаки: 

Comments are closed.