Дневен извештај од светските берзи 22.01.2018

bull-bear-chart

Американскиот пазар на акции забележа раст во петокот. Цената на златото е ослабена за време на азиската трговија, додека цените на суровата нафта се зајакнаа.
S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.