Дневен извештај од светските берзи 24.01.2018

Берзанските индекси генерално се зголемија во вторникот. Цената на златото е во пораст, додека цената на суровата нафта ги одредува своите претходни придобивки и покажува мало зголемување.

S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.