ФОТО: Со прстен од локум Стефан Богоев ја запроси Ивана

Стефан Богоев( 28), градоначалникот на Општина Карпош, вчера ја запроси својата долгогодишна љубов, Ивана Анѓеловска.

Со голема торта, во форма на кутија за накит, и со прстен изработен од фондан, тој на уникатен начин и предложил брак на својата сакана.

– Со еден глас за, Ивана избра да – напиша најмладиот градоначалник од редовите на СДСМ на својот Фејсбук профил, по што следеа стотици честитки од неговите пријатели и поддржувачи.

– Со Ивана сме заедно осум години. Имаме голема љубов, разбирање, што би се рекло, сите предуслови за брак ни беа исполнети.

Comments are closed.