Блокиран патот Прилеп – Градско. Вработените од „Еуро Композит“ протестираат

 

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ.

„На регионалниот пат Прилеп-Градско кај м.есноста Запошки мост на излез од Прилеп, поради јавен собир од страна на околу 40 вработени во ’11-ти Октомври Еуро Композит’ со поставување на автомобил, сообраќајот е целосно блокиран“, се вели во известувањето од АМСМ.

Comments are closed.