„Visa“ ја купува технолошката компанија “Fraedom”

Американската компанија Visa објави дека постигнала договор за купување на технолошка компанија “Фродом”, која на финансиски компании и нивните корпоративни клиенти им нуди софтвер за плаќање и трансакциски решенија.

Ознаки: 

Comments are closed.