Дневен извештај од светските берзи за 19.02.2018

Американската берза во петокот забележаше мешани резултати, цената на златото беше ослабена, додека цените на суровата нафта се зајакнаа за време на азиската трговија.
S & P500

Ознаки: 

Comments are closed.